Tag på outdoor akademi med vildmarkscenteret

Outdoor Akademi? Hvad er nu det, tænker du nok? Det er en helt særlig mulighed for at få en oplevelse for livet ude i det fri. Ønsker du en oplevelse med fællesskab, natur og læring i højsæde, så skal du vælge at tage på Outdoor Akademi. 

Outdoor akademi er for dig 

Outdoor Akademi er for alle. Det er både for dig, som er vant til vandresko og jord under neglene, men det er helt bestemt også for dig, som ikke på nogen måde er vant til at opholde dig i naturen. Man kan vælge at tage på Outdoor Akademi af mange grunde. En god grund kan være for at udfordre sig selv. Man kan både som helt grøn i naturen blive udfordret, men også folk som ellers er ude mennesker kan føle sig udfordret på en tur på outdoor akademi. 

En ting, som er et af hovedformålene på vores Outdoor Akademi er at få stressniveauet helt i bund. Samtidig kan du få boostet energien og vende tilbage til din måske meget travle hverdag med helt fornyet energi. Man kommer helt ned i gear og får trukket vejret dybt ned i maven med en tur på Vildmarkscenterets Outdoor Akademi.

Vildmarkscentret - Akademi
Vildmarkscentret - Akademi

Du kan tage afsted på Outdoor Akademi alene eller sammen med dine venner eller familie. Det kan være en anderledes måde at holde ferie på. En ferie, hvor du kan arbejde med dig selv og komme helt ned i gear. Her er den ingen former for luksus, men til gengæld er du garanteret højt humør og gode oplevelser. Du kan være med til at præge din egen oplevelse ud fra de interesser, som du har for at afprøve forskellige ting. Dette kan eksempelvis være et ønsket om at sove på en bestemt måde. Det er både muligt at overnatte i shelter, tipier, hængekøjer og meget mere. Du kan vælge netop den mulighed, som du ønsker at prøve - den mulighed der passer bedst til dig, eller kan udfordre dig mest. 

Gennem ugen på Outdoor Akademi vil du komme igennem forskellige aktiviteter, hvor du kan prøve kræfter med forskellige overlevelses skills - som der skal til, hvis man vil overleve i naturen. Dette som eksempelvis at finde ly, lave bål og prøve kræfter med navigation med kort og kompas. Alle aktiviteter, som du kan tage med dig videre, hvis du selv ønsker at dyrke Outdoorlivet. Derudover vil du blive guidet i fiskeri, så du kan få succes med at fange din egen mad i naturen - og du vil lære at tilberede det direkte over bål. 

Derudover arrangeres forskellige aktiviteter, som kan være med til at aktivere dit adrenalinsus. Du vil med sikkerhed komme hjem med mange nye oplevelser i bagagen, som du kan tage med videre og som kan præge dit fremtidige liv. Ved blot få dage i naturen kan mange ting fra ens dagligdag blive sat i perspektiv, og man vil lære at sætte pris på nogle ting, som man ellers tager for givet.

Vildmarkscentret - Akademi
Vildmarkscentret - Vildmarks Jon
Vildmarkscentret - Vildmarks Jon

Alene i vildmarken 

Vildmarkscenteret drives af Jon, som vandt Alene i vildmarken i 2017. Han ved, hvad der skal til for at overleve i naturen, og han kan dermed skabe de helt rette rammer for, at du ligeledes bliver dus med naturen. På den måde kan du blive udfordret til det yderste, men samtidig også blive overrasket over, hvor mange muligheder, som naturen byder. Der er en helt særlig ro, når man tager ud i naturen, og med Jons erfaring kan du komme helt ned i et gear og lære en masse om egne evner til at overleve. Du kan dermed komme hjem med helt nye sider af dig selv, som du ikke kendte til, før du tog af sted på Outdoor Akademi.

Scroll to Top
Scroll til toppen