leje af centret

priser fra 3500.- pr dag

Skal du afholde en stor event, må du hellere leje hele Vildmarkscentret. Det kan godt lade sig gøre. Så er du sikker på, at der ikke er andre forstyrrende elementer, og vi står selvfølgelig til rådighed til at hjælpe dig med det du har brug for. Vi tilrettelægger gerne dagens program sammen med dig, og sørger for, at alt klapper, og at evt. mad, udstyr o.l. er der, når I skal bruge det. 

Prisen varierer alt efter hvor længe I skal leje stedet, og hvad vi skal levere undervejs, så kontakt os, hvis det er noget, du overvejer.

Vildmarkscentret - Teambuilding
Vildmarkscentret - Vandreture

Teambuilding

Med teamet i centrum for strategi og sammenhold i opgaveløsningen bringer instruktørerne Jer ud i vildmarkens mange komplekse dimensioner med simple elementer. Dette sker ud fra en basal viden om overlevelse og gruppedynamik, der udfordrer teamets mangfoldighed ind i opgaveløsningen. Teamøvelserne tilrettelæggelse efter ønskede sværhedsgrad således at I får de bedste rammer for at opdage nye sider af sig selv og teamet.

For det stærkt performende team kan det anbefales at tilvælge en challenge

Vildmarkscentret er kendt for at tilrettelægge særlige challenger som et overraskelsesmomenter i teambuilding. Kort og godt er dette for virksomheder og medarbejdere, der motiveres af konkurrence og fysiske udfordringer, der giver sved på panden. Sværhedsgrad og højdepunkter tilrettelægges individuelt. En challenge vil stå som en skarp kontrast til det forudsigelige og velkendte og styrke holdets performence på nye måder i det udkendte og adrenalinkogende øjeblik.

Alle aktiviteter og kurser sammensættes så de udfordrer vanetænkningen med større frisættelse af kreativitet og mental styrke.    

Er I inspireret til at tænke vildt, skal jeres næste medarbejderdag krydres med teambuilding ud over det sædvanlige, så kontakt os straks og lad os skræddersy en pakke, der passer til jeres team. Alle set-ups tilrettelægges individuelt og kan kombineres med guidede oplevelsesture til både strand og skov samt vildmarksgastro, ginsmagning eller din helt egen ide. - ”det vi ikke har det snitter vi”.

Teambuilding er en oplevelse, som kan være noget for alle. Det gælder derfor både private grupper og erhverv, hvor kollegaer kan samles. Man kan med teambuilding få en rigtig god oplevelse, som kan medføre mange gode ting efterfølgende. Derfor kan det være en god idé at tage på teambuilding - både som familie, venner eller kollegaer. Du kan som chef med fordel arrangere teambuilding for dine medarbejdere - det vil formentligt kunne skabe mange værdifulde resultater både socialt og til gavn for virksomheden. 

Det er meget populært for virksomheder at arrangere teambuildings arrangementer for deres medarbejdere. Dette da det netop viser, at det både kan gavne det sociale og det faglige samarbejde på arbejdspladsen. Det er noget, som kan være aktuelt og relevant for langt de fleste virksomheder. Man går ofte fra en dag med teambuilding med et smil på læben, og det er sjældent, at vi hører at det har ført noget negativt med sig. Teambuilding vil på den ene eller anden måde bidrage med noget positivt - uanset hvor skeptiske deltagerne måtte være.

Vildmarkscentret - Teambuilding
Vildmarkscentret - Teambuilding

Invester i dine medarbejdere 

Teambuilding er en god måde som leder at vise, at man investerer noget i sine medarbejdere. Man kan dermed vise, at de er vigtige for en, og man man prioriterer godt sammenhold og samarbejde. Det kan være utrolig vigtigt, at man formår dette i forhold til, at sine medarbejdere føler sig vigtige og er glade for deres job og trives. En ting som i dag er rigtig vigtigt, da mange søger væk fra deres job, hvis der er noget de ikke trives med. Det er altafgørende, at man har det godt på sit arbejde, da man bruger rigtig mange af sine vågne timer netop der. Derudover påvirker det også privatlivet, hvis ikke man har det godt på arbejdet. Du bør som leder derfor tage noget ansvar, og en måde at gøre dette på kan være ved at arrangere teambuilding. Du kan investere i dine medarbejdere ved at prioritere teambuilding, da det bidrager positivt og styrker ens medarbejdere på flere områder. 

Ønsker du at investere i dine medarbejder og dermed passe og pleje dem med en dag væk fra de vanlige arbejdsomgivelser og hektiske, vante hverdag, så kan det være værd at tage på teambuilding i naturen.Rigtig mange sidder indenfor på deres flade i mange timer hver dag, og det kan dermed være virkelig rart og befriende at komme ud i det fri og lave noget sammen. Det er en helt anderledes måde at være sammen på, og naturen giver et væld af muligheder for at lave ting sammen. Det kan både være fysiske aktiviteter, små gåder eller ting som kræver, at det løses i fællesskab.

Vildmarkscenteret i Saltum arrangerer teambuilding og har stort erfaring med teambuildingarrangementer. Her har du de rette rammer og dermed de bedste forudsætninger for at skabe en god dag for dine medarbejdere. En unik mulighed for at skabe en dag med dine medarbejdere i fokus - hvor du viser, at de er vigtige og værd at investere i. I Vildmarkscenteret kan de blive udfordret og blive sat i forskellige situationer, som er uvante og adskiller sig fra de daglige arbejdsopgaver. De kan sammen med deres kollegaer samarbejde om noget, som de ikke er vant til i hverdagen. Derigennem kan de få gode grin og oplevelser, som kan bidrage til en afslappet hverdag tilbage på arbejdet. 

Vi kan skrive under på, at det kan betale sig at tage en dag ud af kalenderen. Selvom hverdagen måske er travl, og man ikke umiddelbart synes, at tiden er til det, er det vigtigt at prioritere at lave noget sammen i kollegagruppen. Det kan komme dobbelt igen, da det kan give stor værdi efterfølgende i medarbejdernes hverdag. En dag på vildmarkscenteret med forskellige aktiviteter og indslag kan give medarbejderne fornyet energi og lyst til arbejdet, som de kan tage med sig hjem. Hvis man er kørt surt i de daglige opgaver, kan det give en fornyet lyst til at komme tilbage og kæmpe videre. Det kan altså i sidste ende give værdi for medarbejderne personligt, men i høj grad også for virksomheden. 

Hvis medarbejderne får en god oplevelse på Vildmarkscenteret, kan det give dem mere lyst til deres daglige arbejdsgang og på den måde blive motiveret til at blive i arbejdet - måske på trods af, at de før teambuilding havde være udbrændte. Dette da de føler sig set og hørt. De kan lære at arbejde sammen på nye måder og i andre sammenhænge, end de plejer. Derudover kan medarbejderne blandes på kryds og tværs, så de prøver at arbejde sammen i mange forskellige grupper og sammensætninger. Det kan være, at de dermed kan lære nogle medarbejdere, som de måske ikke arbejder tæt sammen med til dagligt, bedre at kende. Du kan være med til at tilrettelægge en dag, som passer lige til dine medarbejdere. På den måde kan det gavne medarbejdernes forståelse for hinanden og deres samarbejde.

Vildmarkscentret - Teambuilding

Teambuilding i private sammenhænge 

Teambuilding kan også bruges i private sammenhænge. Det kan være, at man i familie har en årlig aktivitetsdag, hvor man ønsker at samle familien til teambuilding. Det kan også være en sjov og anderledes måde at holde fødselsdag på. Derudover er teambuilding populært til  skolearrangementer eller polterabender, som vi hvert år arrangerer mange af. Der er ingen grænser for, hvem teambuilding henvender sig til. Er du interesseret i at høre mere om taembuilding, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte Vildmarkscenteret og høre om mulighederne.

Scroll to Top
Scroll til toppen