Mountainbike i skøn natur i Jammerbugt Kommune

 

PRIS 350.- pr cykel 

Mountainbike. Fart over feltet og flot natur. Stejle bakker, høj puls og frisk luft skaber de bedste forudsætninger for en fed dag i den skønne natur omkring Jammerbugt Kommune. Naturen er vild og en cykelsadel er en god måde at genopleve den på. Fra mountainbiken kan du opleve skov, marker, strand og hav. Vi planlægger turen, så den passer til dine ønsker! For vi ved af erfaring, hvor de særligt gode mountainbikeruter gemmer sig. Så vi kan finde en tur, der passer til grupper af garvede mountainbikere, der skal ud og bevise deres værd i svære sving til de letøvede eller nybegyndere.

Vildmarkscentret - Mountainbike
Vildmarkscentret - Mountainbike
Vildmarkscentret - Mountainbike
Vildmarkscentret - Mountainbike

Lad os planlægge din mountainbike sammen

Vi er passionerede omkring vildmarksliv, og vi elsker at skabe møder mellem natur og mennesker. Derfor håber vi, du vil tænke på os, når du skal planlægge den perfekte mountainbike tur. Vi har nemlig mange gode input, hvad end du ønsker en speciel mountainbike-rute eller teambuilding. Naturen er storslået, og det er ideelt at opleve den på en mountainbike, så du kan suse forbi med fødderne fastspændt i pedalerne og numsen i sadlen. Vi kan planlægge ture for store og små, så I også kan få en mountainbike tur for familien. Mountainbike er tilmed en skøn måde at opleve, hvordan årstiderne forandrer naturen på – for det er helt sikkert forskellig natur, I vil se, afhængigt af, hvilken årstid I besøger de storslåede omgivelser på. Vi har cykelstel i flere størrelser, så selv familiens yngste kan være med – så giv os et kald, hvis vi skal planlægge jeres næste mountainbike tur sammen!

Naturskøn mountainbikerute i Jammerbugt Kommune

Mærk, hvordan de robuste hjul på mountainbiken griber fat i asfalten, skovbunden og stranden. Naturen skal opleves tæt på, og mountainbike er den ideelle mulighed for at tilbagelægge en lang distance. Du får frisk luft, rører dig og mærker adrenalinen pumpe gennem dig på vej nedad bakkerne og igennem de svære sving. Det er en dag, hvor du kan udfordre dig selv og udforske den smukke natur i Jammerbugt Kommune, hvilket udløser en helt fantastisk frihedsfølelse uden sidestykke. På en mountainbike kan du nemt risikere at blive bidt af fart og glæden ved at udvikle dine tekniske evner. Det er både en sport og en hobby, der kan dyrkes alene og sammen med gode venner, så I sammen kan nyde minderne om at suse rundt i den smukke natur. Jammerbugt Kommune byder på mange spændende mountainbikeruter – og vi niveauinddeler dem og giver dig en indikation på, hvilket niveau det kræver at køre en bestemt rute. Vi kører også gerne med, hvis I ønsker det. Så kan vi udpege de helt særlige naturperler og give jer et praj om de svære sving.

Vildmarkscentret - Mountainbike
Vildmarkscentret - Mountainbike

Vildmarkscentret planlægger turene

Vores dygtige medarbejdere på Vildmarkscentret kan planlægge en tur lige efter dine ønsker, og vi brænder for at dele ud af vores egne gode erfaringer i den smukke natur ved Jammerbugt Kommune. Vi har mange muligheder for forskellige distancer og stigninger, så du kan få en tur, der kan udfordrer og forundrer dig over omgivelserne. En mountainbike tur er en god mulighed for en udflugt med vennerne, for store naturoplevelser er bedst, når de deles. Vi lover, I får røde kinder, sved på panden og strækket smilebåndet. Vi planlægger også firmaudflugter, der kan ryste medarbejdergruppen sammen ude på mountainbikeruterne. Ruterne kan omvende selv den største skeptiker, for mountainbike er både sjovt og udfordrende. Vi kører gerne med på turene, så vi kan guide jer til de allerbedste oplevelser.

Hvad end jeres ønsker for en fed mountainbike oplevelse i den smukke natur i Jammerbugt Kommune er, så finder vi en løsning. Tøv ikke med at kontakte os.

Scroll to Top
Scroll til toppen