Find din indre bueskytte i smuk natur

  • 1 time. 2495.-
  • 2 timer. 3250.-

Op til 20 deltager på banen

Har du nogensinde haft en rigtig bue i hånden? Så ved du måske, at bowcombat er en rigtigt sjov fritidsaktivitet og for andre en sport, der dyrkes på professionel plan. Vi inviterer gerne på en lærerig, udfordrende og latterfyldt dag i det fri, hvor du og dine venner, familie eller kolleger kan udfordre hinanden i, hvem der er den bedste bueskytte. I vil hurtigt opdage, at bowcombat handler om præcision. Om gang efter gang at være i stand til at gentage de samme bevægelser. Det lyder måske simpelt, men det er det langt fra. Mange oplever at blive bidt af den påkrævede præcision i bowcombat – og vi har før vakt en interesse, der er forsat med mange timers træning.

Vildmarkscentret - Bueskydning

Vildmarkscentret hjælper dig

Vi arrangerer ture med bue og pil i nærheden af den smukke Jammerbugt Kommune, både for de lokale beboere og dem, der lejer sommerhuse. Det er en hyggelig aktivitet, og vi har masser af erfaring med at planlægge hyggelige og udfordrende eftermiddage for forskellige typer grupper. Så hvis du mangler en sjov og anderledes aktivitet i den fri natur, så tøv ikke med at samarbejde med os om at planlægge nogle skønne timer i bueskydnings tegn. Vi giver dig en introduktion til, hvordan du skal bruge buen og pilen – og vi er leveringsdygtige i at uddybe forskelle buerne imellem, og hvad det betyder for måden, du skal skyde på. Er du lidt af en buenørd, er du altså i selskab med fæller, der gerne tager en snak om pilens hastighed, sigte og materialer.

Skyd med ægte bue

Mærk buen spændes, mens du kniber øjnene sammen og trækker armen tilbage. Du har dit mål lige på sigtekornet, når du slipper. At skue med ægte bue er en oplevelse, der udløser adrenalin og kampgejst. Det kræver både præcision og øvelse – og så er det en fantastisk måde at tilbringe sin eftermiddag på. Mærk hvordan hele dit sind fokusere, når du er bueskytte for en dag. Det er en stor naturoplevelse at stå med det våben, der har været brugt til jagt og indse, hvor mange timer, der ligger i at blive en god bueskytte. Vi hjælper jer i gang, så I får de bedste forudsætninger for, at dagen byder på succesoplevelser, grin og udfordringer. At skyde med en ægte bue er en helt speciel oplevelse, fordi du kan mærke vægten og skal bruge dine kræfter. Samtidig er det en smuk dag uden for, der sikkert kan mærkes i både armene og smilehullerne dagen efter. Vi gør nemlig vores ypperste for, at for alle vores besøgende på Vildmarkscenteret går herfra med et stort smil på læben.

Vildmarkscentret - Bueskydning
Vildmarkscentret - Bueskydning
Vildmarkscentret - Bueskydning

En fælles oplevelse med bue og pil

Hverdagen kan nemt være hektisk. Det er nogle timer i naturen sammen med venner, kolleger eller familie den bedste kur imod! Hvad end I er kommet for at skyde for sjov eller med det formål at blive endnu bedre med bue og pil, så garanterer vi, at I ender med at blive bidt af det. For bowcombat skærper din tålmodighed, dine evner til at håndtere pres og til at fordybe dig. Det vil I kunne mærke i gruppen, da I vil gå fra dagen med højt humør og et afslappet sind, der er klar til at komme ud på endnu flere strabadser.

Bowcombat er som andre aktiviteter allersjovest, når det dyrkes i fællesskab med andre. Derfor lægger vi altid op til hyggelige rammer i det fri, for vi over en varm kop kaffe eller te kan grine af de sjove fejlskud og hylde pletskuddene. Samvær er nemlig noget af det, der gør bowcombat helt specielt, fordi man, mens man skyder, går så meget ind i sig selv for at fokusere på præcision i sine skud.

Slip din indre bueskytte fri og kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at planlægge hvordan!

Scroll to Top
Scroll til toppen