Vildmarkscenteret - kalender

Nedenfor finder du vores eventkalender, hvor du kan finde allerede planlagte events, som der er mulighed for at deltage i. Dette vil være events af forskellig karakter, hvor det er muligt for alle at deltage. 

Herunder kan du finde mulige datoer for teambuilding arrangementer, hvor det er muligt privat at få arrangeret et event. Derudover vil du blandt andet kunne finde arrangerede overlevelsesture, hvor du i selskab med andre kommer på en arrangeret tur, hvor formålet er at overleve i naturen uden en masse materielle ting og med forskellige planlagte udfordringer og aktiviteter. Derudover arrangeres der åbne ture i naturen, hvor man kan nyde godt af naturens mange fordele og samtidig opleve sider af naturen, som du måske ikke selv opdager. Der er også særlige events for unge mellem 15 og 30, som handler om at styrke deres outdoorgen. Derudover er der diverse vildmarks events, som du frit kan vælge i mellem. 

Find det tidspunkt og de datoer, som passer dig til netop den oplevelse i naturen, som du ønsker at blive rigere. Eller kontakt os, hvis du ønsker private arrangementer, vi arrangerer både til hverdag og i weekender, hos Vildmarkscentret er intet umuligt. Vi finder den oplevelse, som passer bedst til dig på et passende tidspunkt. Kontakt os blot, hvis du på bestemte datoer er interesseret i et bestemt event.

Vildmarkscentret - Kalender

Vi sammensætter ture og events for både private og virksomheder. Indholdet kombineret med teambuilding, vandring, MTB, bueskydning, teamcooking, sankning, Gin-smagning, jagt, sejlads, bål, shelterbygning, overnatning, storytelling og foredrag med Vildmarks-Jon  

Aktiviterne bygger på kreativitet og sætter gang i fantasien med sjove og samskabende processer, der stimulerer det menneskelige overlevelsesinstinkt og opfindertrang.

Ud over centrets program kan individuelle ture og events tilrettelægges lige der, hvor du måtte ønske. Desuden har vi mulighed for at arrangere ture for større og mindre grupper i Sverige, Norge, Østrig og Philippinerne.

Scroll to Top
Scroll til toppen