Vildmarkscenteret - Oplevelser 

Hos vildmarkscenteret i Saltum kan du booke en lang række forskellige oplevelser. Der er oplevelser for alle, og man kan få skræddersyet diverse outdoor events, som kan tilpasses, så de passer til alle. Det kan være teambuilding for både private og erhverv eller diverse overlevelsesture, hvor fællesskabet kan dyrkes. Derudover kan det være åbne ture i naturen, hvor man kan opleve mange flere sider af naturen, end man måske ellers ville kunne på egen hånd. Der er muligheder for alle, og alle ture vil tilpasses dit behov og dine ønsker som kunde. Derudover har vi som noget særligt et specifikt tilbud til unge mellem 15 og 30 år. Her handler det om, at de unge skal lære at bruge naturen og opleve dens mange kvaliteter. Det handler om, at de skal have boostet deres outdoorgen.

Vildmarkscentret
Vildmarkscentret - Oplevelser
Vildmarkscentret - Events

Teambuilding for alle 

Teambuilding er for alle. Det kan gælde både private og erhverv. Til familiesammenkomster kan man nyde godt af teambuildings øvelser, da det kan styrke ethvert samarbejde og fællesskab. Det kan også være til skolearrangementer eller eventuelt et polterabend. Der er ingen grænser for, hvem teambuilding henvender sig til. 

Det er meget populært for virksomheder at arrangere teambuildings arrangementer for deres virksomheder. Dette da det både kan gavne det sociale og det faglige samarbejde på arbejdspladsen. Det er derfor noget, som kan være aktuelt og relevant for langt de fleste virksomheder. 

Teambuilding er en god måde som leder eller virksomhed at vise, at man investerer noget i sine medarbejder og vise, at de er vigtige for en. Det kan være utrolig vigtigt, at man formår dette i forhold til, at sine medarbejdere føler sig vigtige og er glade for deres job og trives. Det er rigtig vigtigt, at man har det godt på arbejdet, da man bruger rigtig mange af sine vågne timer netop der. Derudover påvirker det også privatlivet, hvis ikke man har det godt på arbejdet. Derfor kan med god grund prioritere teambuilding, da det styrker ens medarbejdere på flere områder.

Ønsker du at investere i dine medarbejder og dermed passe og pleje dem med en dag væk fra de vanlige arbejdsomgivelser og hektiske, vante hverdag, så kan det være værd at besøge Vildmarkscenteret i Saltum. Her har du de bedste forudsætninger for at skabe en god dag for dine medarbejdere og en unik mulighed for at skabe en dag med dine medarbejdere i fokus. Her kan de blive udfordret og blive sat i forskellige situationer, som er uvante for de daglige arbejdsopgaver. De kan sammen med deres kollegaer arbejde sammen om noget, som de ikke er vant til i hverdagen. Derigennem kan de få gode grin og oplevelser, som kan bidrage til en afslappet hverdag tilbage på arbejdet. 

Det kan betale sig at tage en dag ud af kalenderen. Selvom hverdagen måske er travl, og man ikke umiddelbart synes, at tiden er til det, er det vigtigt at prioritere. Det kan komme dobbelt igen, da det kan give stor værdi efterfølgende for medarbejdernes hverdag. En dag på vildmarkscenteret med forskellige aktiviteter og indslag kan give medarbejderne fornyet energi og lyst til arbejdet, som de kan tage med sig hjem. På den måde kan det i sidste ende give værdi for medarbejderne personligt, men i høj grad også for virksomheden. 

Vildmarkscentret - Teambuilding
Vildmarkscentret - Teambuilding
Vildmarkscentret - Teambuilding

Hvis medarbejderne får en god oplevelse på Vildmarkscenteret, kan det give dem mere lyst til deres daglige arbejdsgang og på den måde blive motiveret til at blive i arbejdet, da de føler sig set og hørt. De kan lære at arbejde sammen på nye måder og andre sammenhænge, end det plejer. Derudove rkan medarbejderne blandes på kryds og tværs, så de prøver at arbejde sammen med mange forskellige. Det kan være, at de dermed kan lære nogle medarbejdere, som de måske ikke arbejder tlt sammen med til dagligt, bedre at kende. Du kan være med til at tilrettelægge en dag, som passer lige til dine medarbejdere. På den måde kan det gavne medarbejdernes forståelse for hinanden og deres samarbejde.

Scroll to Top
Scroll til toppen