ViLdmarkstur til Norge i uge 42

Vildmarkscentret - Udeliv, bål

Sammen skal I “overleve” en lille uge i den norske vildmark med kun ganske få redskaber. I skal som gruppe få en rutine op og køre, hvor I sørger for mad og brænde og et godt lejrliv, mens der bliver plads til nogle uforglemmelige naturoplevelser.

Har man lyst til at jage småvildt (bl.a. hare, urfugl og tiur) med haglgevær, er der mulighed for dette under hele turen. Ellers skal man ud og finde bær og svampe i skovbunden eller fange en stor fisk i en af søerne i området.

Pris alt-inklusiv (JÆGER): 4.500,-
Pris alt-inklusiv (SAMLER): 3.500,-

Prisen inkluderer det fede basiskursus i vildmarksliv til en værdi af 750,- som afholdes i Vildmarkscentret i Saltum d. 3/10 kl. 9-16.

Send os en uforpligtende tilmelding via kontaktformularen nedenfor, og så tager vi kontakt til dig og koordinerer de sidste detaljer på plads, så du kan få den fedeste tur.

Har du lyst til en udfordring i efterårsferien?

Tag med Vildmarks-Jon og Farvild til  Norge på en uges overlevelsestur med mulighed for jagt.

  • Basiskursus i bushcraft og vildmarksliv lørdag d. 3. oktober kl. 9-16
  • Afgang fra DK søndag d. 11. oktober om aftenen
  • Hjemkomst til DK lørdag d. 17. oktober om aftenen

Med inspiration fra TV-serierne “Alene i vildmarken” og “Øen” har vi sammensat en vildmarkstur for dig, der har lyst til at prøve grænser af uden at komme rigtigt i knibe.

Vildmarkscentret - Udeliv, shelter
Vildmarkscentret - Udeliv, shelter
Vildmarkscentret - Udeliv, shelter

De mange muligheder ved udeliv givet af naturen selv

Der er mange forskellige måder at dyrke udelivet på. Man kan blot gå en tur i det område, hvor man bor. Man kan dog også vælge at opsøge bestemte områder, som kan bidrage med god energi. Der er nogle, der oplever en særlig kvalitet ved at gå en tur i skoven, hvor man kan opleve bladene på træerne, der gennem årstiderne skifter farve, hører vinden der rusker i træerne, solens stråler trænge ind blandt trætoppene eller den helt særlige duft af skov, som man ikke oplever andre steder. For andre er der ikke noget bedre end en tur til havet, hvor man kan blive blæst godt igennem og tankerne kan lade sig rive med bølgerne.

Disse forskellige måder at bruge naturen på kan opleves i området omkring Saltum. Her finder du både skove med træernes skønne farve, vild natur, områder med mulighed for gåture eller madpakkespisning omkring søer. Derudover har du vesterhavet lige ved hånden. Her kan du virkelig blive blæst igennem og opleve naturens unikke kræfter i måden som naturen former vores landskab. Lad tankerne flyve med og nyd den friske luft i kinderne ved vores alle sammens fantastisk vesterhav og i den nordjyske natur. 

Prioritér udeliv i din hverdag og nyd godt af de mange kvaliteter, som naturen byder os på i de forskellige årstider - ganske gratis. Brug naturen og oplev dens mange positive fordele.

Scroll til toppen